BU SİTE 5846 SAYILI YASANIN EK 11. MADDESİ KAPSAMINDA YALNIZCA

YOKTUR.

KADIKÖY BELEDİYESİ

GÖRME ENGELLİLER SESLİ KÜTÜPHANESİ

Görme Engelli Sesli Kütüphanesi Kadıköy Belediyesi bünyesinde görmeyenlere yönelik kütüphaneü hizmeti vermek amacıyla kurulmuştur.

Kadıköy Belediyesi Engelli Danışma ve Dayanışma Merkezi kapsamında faaliyet sürdürmekte olan ‘Görme Engelliler Sesli Kütüphanesi’ İstanbul Kadıköy Rotary Kulübünün desteğiyle hayata geçirilmiştir.

Kütüphane hizmetlerinden faydalanabilmeniz için üye olmanız gerekmektedir. Üyelik için ana sayfada bulunan ÜYE OL başlığını seçerek üyelik formunu doldurmanız gerekmektedir. Bu formu doldurduktan sonra mail adresinize kullanıcı adınız ve şifreniz tarafımızca ulaştırılacaktır. Ayrıca kütüphanemizin yer aldığı merkezde Brail kabartma baskı tekniği kullanılarak kitap çıkışı alınabilmekte, kitap okuma makinesi ile arzu ettiğiniz kitaplar seslendirilebilmekte ve TSS cihazı ile de az görenler için mürekkep baskılı kitaplar okunabilir hale getirilmektedir.